ubat kuat lelaki Fundamentals ExplainedTindakan undang-undang boleh diambil terhadap iklan produk kosmetik yang mempunyai tuntutan perubatan serta melanggar garis panduan yang telah ditetapkan.

Oleh kerana itu, kami menyarankan agar pemulihan yang akan anda lakukan disertai dengan protokol rawatan, anda perlu melakukan perkara-perkara dan pantang larang yang kami syorkan.

Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.

Hari ini, terdapat dua jenis kaedah daya tarikan yang berfungsi dalam produk tambah saiz zakar iaitu jenis pengikat tiub silikon dan jenis belt silikon.Wonder Hybrid Penis Extender datang dengan 2-dalam-1 Sokongan sistem Hibrid yang menggabungkan kedua-dua teknologi untuk lebih keselesaan dan cenkaman pada zakar supaya tidak mudah tertangal .

Selain itu, sisa ubat-ubatan yang mengandungi bahan kimia larut air boleh memasuki sistem pengairan dan seterusnya membahayakan hidupan akuatik.

Of course, MAB does Regulate pharmaceutical merchandise commercials created by direct selling businesses and it has issued approvals for various advertisements.

Perkara ini adalah tidak dibenarkan kerana sebarang pindaan pada structure iklan perlu diluluskan terlebih dahulu oleh LIU sebelum ianya get more info boleh disiarkan.

Ubat-ubatan boleh dikategorikan dalam 2 jenis, iaitu Ubat Terkawal dan ubat am. Ubat Terkawal merupakan ubat yang hanya boleh diperolehi dengan preskripsi read more doktor (sebagai contoh, ubat darah tinggi atau ubat

Ya, LIU telah meluluskan beberapa iklan berkaitan produk farmaseutikal yang dijual dan dipasarkan oleh syarikat jualan langsung.

Adakah pindaan kecil seperti pertukaran atau susun atur gambar boleh dilakukan terhadap format iklan yang telah diluluskan oleh LIU?

Sekiranya pengguna mengesyaki terdapat iklan produk farmaseutikal atau iklan perkhidmatan kesihatan yang tidak mendapat kelulusan LIU atau tidak mempamerkan nombor kelulusan LIU, aduan boleh dibuat kepada Urusetia LIU.

Sebarang perubahan pada structure iklan yang telah diluluskan perlu mendapatkan kelulusan semula daripada LIU terlebih dahulu. Permohonan pindaan boleh dikemukakan dalam tempoh dua (2) bulan dari tarikh kelulusan iklan.

LIU tidak mengawal iklan berkaitan tahan lama perkhidmatan yang ditawarkan oleh pusat kecergasan selagi mana ia tidak mengiklankan perkhidmatan perubatan.

Adakah KKM membayar balik pembelian ubat yang tidak dibekalkan oleh pihak medical center dan harus dibeli oleh pesakit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *